بهره مندی 7435دانش آموز و دانشجو، از خدمات فرهنگی کمیته امداد استان قم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، سید محسن صالحی، معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان قم با اشاره به اینکه در حال حاضر 6 هزار و 905 دانش آموز و 530 دانشجو و طلبه، تحت حمایت کمیته امداد استان قم هستند گفت: خدماتی که در حوزه فرهنگی این نهاد در استان قم به این افراد ارائه می شود شامل پرداخت هزینه تحصیلی دانش آموزان، شهریه دانشجویان و طلاب تحت حمایت، آموزش مهارتهای زندگی، بصیرت افزایی، اردو و خدمات فرهنگی، آموزشی و تربیتی است.
وی از پرداخت بیش از 70 میلیون تومان شهریه دانشجویی و کمک هزینه تحصیلی دانش آموزان در پنج ماهه نخست امسال خبر داد و تصریح کرد: در این مدت با اعتباری بالغ بر یکصد میلیون تومان نیز به 975 دانش آموز، دانشجو و طلبه تحت حمایت خدمات فرهنگی ارائه شد.
صالحی برگزاری دوره های آگاه سازی و آموزش مهارت های زندگی را خاطرنشان و اظهار کرد: این دوره های کارگاهی و کاربردی، از ابتدای امسال تا پایان مردادماه با اعتباری بیش از 90 میلیون تومان برای سه هزار و 320 مددجو برگزار شد.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان قم، ارائه بیش از 350 مشاوره تخصصی مددجویان با کمترین هزینه ممکن را از نقاط قوت این حوزه دانست و اظهار کرد: در پنج ماهه نخست امسال170 نفر نیز از اردوهای آموزشی، تربیتی و زیارتی این نهاد بهره مند شدند که برای این اردوها 108 میلیون تومان هزینه شد.
انتهای پیام/