۸۰ درصد رشد مشارکت با 185 میلیارد تومان کمک‌های مردمی به کمیته امداد قم

کد :
60494
آخرین به روزرسانی :
30 شهریور 1402 - 13:04

از پیشنهاد صفحه «۸۰ درصد رشد مشارکت با 185 میلیارد تومان کمک‌های مردمی به کمیته امداد قم» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

۸۰ درصد رشد مشارکت با 185 میلیارد تومان کمک‌های مردمی به کمیته امداد قم

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) قم گفت: با مشارکت ۱۸۵ میلیارد تومانی مردم و خیران در پنج‌ماهه نخست امسال این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۰ درصد رشد داشته است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدطه مِهری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم در نخستین نشست خبری خود با بیان اینکه ۲۱ هزار و ۶۷۰ خانواده شامل ۳۸ هزار و ۹۳۹ نفر تحت حمایت کمیته امداد استان قم هستند گفت: این نهاد در زمینه‌های درمان، مسکن، اشتغال، ازدواج و فرهنگی و تحصیلی، خدمات خوبی به آنها ارائه کرده است.

وی مجموع صدقات این نهاد از ابتدای امسال تا پایان مردادماه را ۱۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و در پنج ماهه سال گذشته ۱۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۷ هزار حامی از ۶ هزار و ۶۰۰ یتیم و فرزند محسنین قمی حمایت می‌کنند تصریح کرد: سرانه پرداختی به ایتام در استان قم یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است که حدود دو برابر بیشتر از میانگین سرانه 840هزار تومانی کشور است.

به گفته حجت الاسلام والمسلمین مِهری، بیش از ۲۰ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان قم در پنج ماهه نخست امسال نزدیک به 912.5 میلیارد تومان خدمات بهداشتی، درمانی، بیمه و سلامت از این نهاد دریافت کرده‌اند.

وی در تکمیل گفته خود اضافه کرد: کمک یک میلیارد و ۹۴۱ میلیون تومانی به ۷۴ مادر باردار و شیرده، پرداخت فرانشیز برای یک هزار و ۱۴۵ مددجو و تامین تجهیزات درمان ۲ هزار و ۹۰۸ بیمار تحت حمایت بخشی از این خدمات حمایتی و سلامت برای افراد بی‌بضاعت است.

مدیرکل کمیته امداد استان قم از حدود 55.5 میلیارد تومان خدمات ارائه شده برای مسکن مددجویان در پنج ماهه نخست امسال خبر داد و افزود: در این مدت ۳۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال به 58 متقاضی واجد شرایط و ۱۷ میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان وام کارگشایی نیز به افراد نیازمند پرداخت شده است.

وی از حمایت هفت هزار و ۹۳ دانش‌آموز و ۶۶۶ دانشجو در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خبر داد و اظهار کرد: در این مدت علاوه بر کمک به تأمین شهریه تحصیلی آنها، ۷۱۰ اردوی آموزشی زیارتی و ۱۶۷ کارگاه مهارت‌های زندگی نیز برای ۱۷۴ دانش‌آموز و دانشجو برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین مِهری، مشارکت مردم در جشن عاطفه‌های سال گذشته را 12 میلیارد و   700میلیون تومان عنوان و اظهار کرد: این جشن ملی، امسال نیز در آستانه سال تحصیلی برای کمک به هفت هزار دانش‌آموز نیازمند برگزار می‌شود که امیدواریم مردم نیکوکار و خیران استان این رقم را به 20 میلیارد تومان برسانند.

مدیرکل کمیته امداد استان قم اظهار کرد: امدادگران این نهاد در مصلای نمازجمعه، اطراف حرم حضرت معصومه(س) و پایگاه‌های سطح شهر آماده دریافت کمک‌های مردمی در این جشن ملی هستند.

وی روش‌های نوین مشارکت را نیز یادآور شد و گفت: شماره کارت 6037997900001125 ، کد دستوری ستاره 8877 ستاره 025 ستاره 1 مربع، لینک اینترنتی و کد کیوآر نیز از جمله روشهای الکترونیکی برای واریز کمک‌های مردمی پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X