به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، زنان و مردان بسیاری با فداکاریهای خود برای مردم این سرزمین، فرهنگ ایثار را به آیندگان و فرزندان کشورمان آموختند؛ نیکوکاری را به زیبایی معنا کردند و با مقدم دانستن رفاه و زندگی مردم این کشور به ویژه محرومان، از خود مهربانی و محبت را به یادگار گذاشتند.
آنها به همگان آموختند که فداکاری و عشق ورزیدن به دیگران سر لوحه و هدف زندگی دنیاییشان است و بزرگترین میراث آنها برای آیندگان درس ایثار و در سرفصل مشق زندگی آنان التیام بخشیدن به درد و رنج محرومان نقش بسته است.
راضیه توکلی، فرزند شهید داود توکلی از شهدای هشت سال دفاع مقدس است که هم اکنون به عنوان حامی فرزندان یتیم کمیته امداد راه پدر را در سنگری دیگر ادامه میدهد.
پدر بزرگوار این بانوی خیراندیش در در اسفندماه سال ۱۳۶۱ و در عملیات بیت المقدس به فوز عظیم شهادت نایل شد.
وی اکنون به همراه همسر و خانوادهاش در مکتب پدر و با کمک و یاری رساندن به افراد بیبضاعت و محروم درس شهامت و مردانگی را پس میدهد.
این بانوی فداکار در حال حاضر از خیران نیکوکار است و سابقه همکاری او با کمیته امداد به سال ۱۳۸۷ باز میگردد.
وی در تمام این سالها با جمعآوری و تهیه جهیزیه برای نوعروسان بیبضاعت بار سنگینی را که بر دوش خانواده آنان بوده، سبک کرده است با شاد کردن دل این نوعروسان بهترین توشه خود برای آخرت را نیز انتخاب کرده است.
این بانوی خیر که در قزوین ساکن است، و بیش از ۱۳ سال است که با کمیته امداد همکاری میکند، میگوید: دین ما همواره به حمایت از ایتام و کمک به نیازمندان تاکید داشته و در سبک زندگی شهدا نیز همواره دستگیری از نیازمندان توصیه شده است؛ به همین دلیل وظیفه انسانی هر مرد و زن نه تنها در ایران که در سراسر جهان این است که به همنوعان خود یاری رساند.
این بانوی خیر درباره سیره و رفتار شهدای هشت سال دفاع مقدس اظهار میکند: شهدا با نثار جان خود جایگاه بالایی در جامعه دارند و در حال حاضر الگوی بسیاری از جوان و نوجوانان و آیندهسازان این سرزمین هستند.
وی با اشاره به تلاش خود و خانوادهاش برای ادامه راه شهدا معتقد است: در قزوین تعداد خانوادههای شهدا که در امر تهیه جهیزیه و سبد کالایی برای افراد بیبضاعت فعالیت میکنند، کم نیست و در حال حاضر برای بیش از ۵۰ خانواده به صورت ماهانه این خدمات ارائه میشود.
این بانوی نیکوکار ادامه میدهد: از سال ۸۷ همکاری خود را با کمیته امداد از طریق مساجد محلات آغاز کردم و از همان ابتدا سرپرستی پنج فرزند یتیم را نیز بر عهده گرفتهام. در حال حاضر فرزندان تحت حمایتم بزرگ شدهاند و دوباره در تلاش هستم تا فرزندان یتیم دیگری را تحت پوشش خود قرار دهم.
وی درباره ضرورت اشاعه و گسترش فرهنگ یاری رساندن به ایتام و محرومان در جامعه میافزاید: با توجه به شرایط دشوار اقتصادی در جامعه افراد بیبضاعت و نیازمندان بیش از هر زمان دیگری به کمک و یاری نیاز دارند و کمک هر چند ناچیز مردم در چنین شرایطی میتواند زندگی آنها را به خصوص فرزندانشان را از تباهی و نابودی نجات دهد.
راضیه توکلی در پایان گفت: بهترین درسی که ما میتوانیم به فرزندان ایتام و محسنین بدهیم درس ایثار و یاری رساندن به دیگران است و آنان که خود این مساله را از نزدیک تجربه کردهاند میتوانند در آینده پس از درخشیدن در محافل اقتصادی و فرهنگی با کمک خیرین، الگو و اشاعهدهنده فرهنگ احسان و نیکوکاری باشند؛ بنابراین این فرزندان هدیههایی هستند که باید برای پربار شدن آینده آنان کوشش کنیم.
انتهای پیام